VÉLEMÉNYEK

Kristálytiszta hangzás, ámulatba ejtő dinamika! Akkora erő van benne, hogy… hogy nagyon tetszik 🙂 A kidolgozás is igényes, bátran vihetem szinpadra, a hangja miatt meg stúdióba is!
(Sz. Gábor, 2008.márc.24.)

Én jómagam egy 50M kombót nyúzok! Az Alexa superstratom (IBZ V7-V8 pu-k)olytszól rajta, hogy beszarás. A megelégedettségemről meg annyit, amint elmegy a Fender FM100H+4X12 Fender stackom, azzal a lendülettel rendelem meg a KoX F50 kombót!
(W. 2008. okt. 31.)

Nekem most lett meg a Kox kombóm, F széria, a cucc hihetetlenül szól és hihetetlenül szól és hihetetlenül szól!
(A. 2008. nov. 5.)

Újabb próbát állt ki az F combo!! Egy kétórás koncertet. Természetesen jól szerepelt és csak 2-3 között hajthattam, mert hangos lettem volna a helyhez. Először ki akartuk mikrofonozni, de magában is sok volt. Egyébként beleszerettem a hangjába.
(B. 2009. jan. 18.)

Nos, én mint KoX tulajdonos, csak jót tudok mondani a cuccról! Iszonyatos dinamika, még kis hangerőnél is. Rendesen kitekerve, meg vadállat! Én egy egyszerű Boss ME8-at használok, gyönyörű meleg tónusú nagyon komplex hangja van, mint tiszta, mint torzított állásban. A beépített OD. Deep Purple szintű torzítást hoz. Az erősítő sok középpel rendelkezik, ez nagyon előnyös, jól kiszól a zenekarból. A kombóra lehet ládát kötni 4-8-16-Ohmost egyaránt. Send/Return lehetőség van, így az előfok akár megkerülhető!
(S. 2009. febr. 2.)

Nekem is van egy F kombóm, nem mondom, hogy jobban szeretem, mint a feleségem, meg nem is kap jóéjt puszit, de a szemem fénye ettől függetlenül. Komolyra fordítva, mind dinamikájában, mind teljesítményben, mind design-ban nagyon nagyot alkotott a Zoli, egyébként ha valaki elégedett a pedáljával és csak egy jó erősítő hiányzik, egy Kox F kombó ideális választás, széles skálán bármilyen műfajban kitűnő. Ha negatívumot kell mondani, akkor talán annyi, hogy nem tud halászlevet csinálni.
(A. 2009. febr. 5.)


5 gondolat “VÉLEMÉNYEK” bejegyzéshez

    Zsé said:
    január 28, 2014 - 12:07 du.

    Zseniális cuccok! Kox M szériás kombóm van. Tökéletes. Kifejezetten örülök, hogy hazai cuccot használhatok!

    Gulyás Zsolt said:
    július 25, 2014 - 11:34 de.

    KOX F. Zseniális. Akkorát szól, hogy… Ajánlom. Hazai. 🙂

    Szabadai Csaba said:
    október 16, 2015 - 8:39 de.

    KOX Vintage 50-es fej tulajdonosa lettem.
    Valami elképesztő a hangja. a PPIM kapcsoló nagyon hasznos találmány, és meglepően jól működik!
    Kiváló erősítő, egyszerűen beleszerettem! Ezt a párom is észrevette.. 😀
    Csak ajánlani tudom!

    Pálfi Zoltán said:
    február 1, 2017 - 10:45 du.

    Minden elismerésem a gyártónak, hogy itt Magyarországon, egy garázsból indulva volt bátorsága belevágni és ilyen igényes terméket előállítani.

    Papp Áron said:
    november 8, 2018 - 7:50 du.

    Mindig is egy jcm800-ról fantáziáltam, de valljuk be nem olcsó mulatság… Ezért kerestem alternatívát és voala itt a KOX. Érdekes módon de valamiért amikor kipróbáltam egy Marshall erősítőt, a KOX vintage lead sokkal jobb hangot tudott produkálni. Abszolút megéri!

Hozzászólás